Om mig

Om mig


Med en stor portion nyfikenhet och en oerhörd längtan efter att bli hel[ad] befinner jag mig på livets stig. Stigen är ibland krokig, i uppförsbacke och smal, men ju djupare jag vågar blicka inåt desto närmare kommer jag min unika frekvens.

 

Mitt namn är Tina Kindstedt och jag bor tillsammans med min familj på en gård i Rackeby, nordväst om Lidköping. Här erbjuder jag mina behandlingar, cirklar och events.


I detta livet har jag valt att praktisera shamanism och självläkning, att läka sår jag tidigare inte förmått att läka, hämta hem gammal kunskap och återuppbygga min intuition och självkänsla som gått mig förlorad.


Genom att anta de utmaningar jag står inför säger jag ja till att lära känna mig själv ännu mer på djupet. Med hjälp av så kallat skuggarbete och genom att ständigt arbeta tillsammans med mina guider och naturens element, kan jag bryta barriärer inom mig för att växa som människa och medmänniska.


Genom bland annat meditation, regressionsterapi, naturvistelser, reiki och shamansk healing samt wombhealing lär jag känna mig själv för den jag är.

Min längtan och dröm är att leva i samspel med naturen, såväl andligt som praktiskt, samt skapa en inspirerande och läkande sfär för mig och min familj, såväl som för andra människor.


Att leva utifrån en flerdimensionell värld, att vi är en del av moder jord och är skaparna av våra liv är för mig magiskt, och brinner för att arbeta med. Min intention är att stödja andra människor till att kunna möta sig själva fullt ut och själva kunna skapa förändring snarare än att bli botade och helade av någon annan. Healing utgår utifrån den unika personens självläkande förmåga. Alltså har var och en möjlighet att bära sin kraft och styrka till att skapa en bättre värld, inuti och runt omkring. Men ibland behöver vi ha en stödjande hand och någon som hjälper en att hitta nya verktyg att använda vid svåra stunder. Det är den personen jag strävar att vara i mitt energiarbete.

Mina erfarenheter hämtas direkt ifrån livet och min egen kunskapsbank, men också genom gedigna utbildningar såsom Usui Reiki 1 och 2, samt en två års utbildning i shamansk healing, båda på Gaia Life Kursgård. Jag har även två kurser inom trädgårdsterapi, som tillsammans med ovanstående kurser ger en förståelse inför människans unika behov och naturens läkande förmåga i vår läkningsprocess. Jag är även utbildad Vaginal Steaming Faciliator genom

Peristeam Hydrotherapy Institute.

 

Genom mitt energiarbete sprider jag min medicin och verkar som en bro mellan olika dimensioner.

 

Varmt välkommen till Veias Naturkraft


//Tina