Om Företaget

Veias Naturkraft


Veias Naturkraft verkar för att sprida skönhet och läkning så fler kan få möjlighet att leva i mer harmoni till sig själva och naturen.


Företagets vision är att fungera som en medicinväska, där du som har behov av läkning och mer magi i ditt liv, får ta del av de magiska verktyg som finns där i. Syftet är att inspirera till att du ska påbörja skapandet av din egna medicinväska med verktyg som passar för just dig.


Veias Naturkraft inriktar sig till dig som har behov av återhämtning, bearbetning eller behöver skapa en förändring i livet. Genom behandlingar, cirklar och retreats får du möjlighet att utforska hur du kan skapa balans, transformera och hämta ny kraft inom dig.


Företaget bedriver även en minibutik med vackra, hållbara produkter för att kunna skapa fler stunder i ditt liv av mer självkärlek, berikade  av magi.Tinas berättelse om namnet Veia- en magisk upptäcksresa tillbaka till ursprunget

Namnet Veia kom till mig under en guidad meditation 2017 då min lärare i Shamansk healing frågade vad vårt namn var. Namnet Veia kom tydligt och klart och det kändes som jag hade hittat hem när jag sa högt; ”Veia. Mitt namn är Veia”.


Det tog två år innan jag tog till mig namnet som mitt. Med hjälp av att slå upp namnets betydelse kunde jag verkligen förstå varför just detta namn kommit till just mig.

Ordet veia kommer ifrån latinets ”vëna” som har flera betydelser; från botanikens ven av ett löv till geologins mineralålder i berg, samt en bäck eller vattenström.

Enligt anatomin betyder ordet blodkärl som förser hjärtat med blod.
Namnet Veja kommer ifrån det italienska ordet ”bella” vilket betyder vacker.
Veia är även en fjärilssort ifrån familjen nattflyn.


Dessa betydelser har kommit till mig som symboler sedan mitt andliga uppvaknande. Venen av ett löv eller fjäder symboliserar för mig kraft och styrka. Jag har en förkärlek till kristaller och stenar, och i mitt energiarbete är ofta bäcken och vattnet med mig som stödjande element.

Blodet symboliserar för mig det ständiga flödet av liv och transformation. Min medicin är att skapa skönhet vilket ordet ”bella” står för. Att jag är en fjäril har jag länge vetat om, och förstår nu att jag härstammar ifrån nattflyn då jag kan transformera det som gömmer sig i mörkret.


Denna upptäcksresa i att finna mitt namn är en av alla de resor som har förankrat mig i den världssyn jag har. Att vi lever sida vid sida med fler dimensioner och har möjlighet att känna samhörighet med den plats vi bor och verkar på. I oss själva och med vår omgivning. Att vi alla är ett och tar del av varandras medicin för att verka som ljusvarelser i tiden vi lever.

 

Jag hoppas att den sfär jag skapar kommer inspirera och ge dig helande på flera plan i ditt liv.


Varmt välkommen till Veias Naturkraft!


//Tina