Om Veias

Veias Naturkraft


Veias Naturkraft inriktar sig till dig som har behov av återhämtning, bearbetning eller behöver skapa en förändring i livet. Genom en personlig session eller deltagande i någon av de cirklar och retreats som erbjuds får du möjlighet att utforska hur du kan skapa balans i ditt liv.


Veias Naturkaft verkar för dig kvinna som söker stöd, kunskap och alternativa vägar vid sidan av eller hand i hand med vården. Idag erbjuds konsultation i hukbadsmetoden och cyklisk livsstilscoaching såväl som hormonyoga- medicinsk yoga för kvinnor. Inom kort kommer du även kunna boka privat konsultation och rådgivning i kvinnohälsa.


På gården där Veias Naturkraft bedrivs erbjuds privata sessioner såväl som gemenskap i cirkel i olika konstallationer. På distans kan du ta del av enskilda privata sessioner, coaching, konsultationer, onlinekurser samt min webbutik Moder Veia.Sociala medier

För dig som söker inspiration, kunskap och verktyg inom kvinnohälsa rekommenderar jag dig att du följer Veias Kvinnohälsa på instagram och facebook.

För dig som är andligt intresserad och önskar följa mig på sociala medier rekommenderar jag att du följer sidan Veias Naturkraft på instagram och facebook.

 


Jag ser innerligt fram emot att träffa just dig i någon privat session eller evenemang som jag skapar!


Varmt välkommen till Veias Naturkraft!


//Tina