Shamansk wombhealing

Shamansk wombhealing


Shamansk wombhealing är en kärleksfull och transformerande healing för dig kvinna som önskar landa i din kvinnokropp, hämta hem din feminina essens och samskapa med din livmoderkraft. Genom wombhealing kan du hela din historia så du kan bära och äga den med stolthet för att vandra skönheten väg. Detta är en healing för dig som bär på trauman kopplade till din feminina essens, underliv eller förlossningssvårigheter. Wombhealing är även för dig som saknar kontakt med din kvinnlighet, ditt underliv och önskar få djupare kontakt med din cykliska natur som kvinna.


Dessa sessioner kan även stödja dig att stärka din gränssättning, finna din väg och kärleken till att vara just den du är.Varje session skapas utifrån dina behov och där du befinner dig.

Sessionen består av helande samtal & shamansk healing. Beroende på dina behov kan den även innehålla embodiment genom kropp, rörelse, röst och andning, samtyckeövningar och tantraövningar, samt handpåläggning och trygg beröring. Även ört-och plantmedicin såsom hukbad, cacao och rape kan intas vid behov och önskan.


Under denna healing kan du som kvinna känna dig trygg i att vara den du är och uttrycka dina behov. Du är hållen och varje steg i processen sker utifrån samtycke.Vid din bokning kommer du får ett svarmeddelande där du får skriva lite om dina önskemål och behov. Därefter skräddarsys en behandling utifrån dig.