Om mig

Om mig


Mitt namn är Tina Veia Kindstedt och lever tillsammans med min familj på vår gård i Rackeby, strax utanför Lidköping.

Jag är en högkänslig, skörstark individ med stor längtan till naturen och dess kunskap. Jag lär av livets skola och praktiserar shamanism och permakultur som känns naturligt och rätt för mig. Två filosofier som knyter ann till jordens cykliska natur där givande och tagande, aktivitet och vila skapar balans som helhet.

Min historia bär på många fina minnen. Men det är utmaningarna som gett mig den mest betydelsefulla kunskapen. Min resa genom självdestruktiva beteenden med låg självkänsla och bristande tro på min egna röst, har lett mig till fantastiska verktyg som stöttat mig i att kunna frigöra mig själv, blomma ut, medvetet hålla mig själv när jag behöver och följa mina drömmar.

De verktyg som jag har i mina händer och som jag gärna delar med mig av till andra  hämtas direkt ifrån livet och min egen kunskapsbank, men också genom gedigna utbildningar:

Usui Reiki 1 och 2
Shamansk healing, 2 årig utbildning
Kurs i permakultur
Kurser inom naturunderstödd rehabilitering
KBT & ACT coaching
Vaginal Steaming Facilitator, terapeut i hukbadsmetoden
Hormonrådgivnare - kvinnan mitt i livet
Hormonyogalärare- medicinsk yoga för hormonell balans


Min intention är att stödja andra människor till att kunna möta sig själva fullt ut och själva kunna skapa förändring snarare än att bli botade och helade av någon annan.
Helande utgår utifrån den unika personens självläkande förmåga. Alltså har var och en möjlighet att bära sin kraft och styrka till att skapa en bättre värld, inuti och runt omkring. Men ibland behöver vi ha en stödjande hand och någon som hjälper oss att hitta nya verktyg att använda vid svåra stunder. Det är den personen jag strävar efter att vara i mitt energiarbete.

 

Varmt välkommen till Veias Naturkraft

 

//Veia