Om mig

Om mig


Mitt namn är Veia och praktiserar shamanens och prästinnans väg och är invigd i Hels myserium- det cykliska flödets visdom.


Jag kallar mig för cyklisk livsstilscoach och stödjer kvinnor i att hämta hem sin kraft, visdom och kärlek till sig själv och allt levande.

Genom min andliga och förkroppsligande praktik och en tvåårig utbildning i shamansk healing, såväl som utbildningar i hormonlära, hormonyoga, hukbadsmetoden och KBT & ACT coaching, erbjuder jag en bro emellan det fysiska och själsliga. En bro som även är emellan hjärta och womb- det feminina kraftcentrat.


Jag är dedikerad i att stödja kvinnor i sin väg genom det cykliska flödet. Det är en väg som jag själv har dedikerat mig, där jag hämtat hem min inre kunskap och intuition som kvinna.
Att hålla om, utforska med nyfikenhet och se varje människa utifrån hennes unika jag är för mig viktigt i rollen som lärare, cirkelledare och doula. Jag fascineras av människans mörker och ljus och älskar den magi som sker i var och en då vi vågar bryta igenom stagnation och tung energi, och börjar ge oss själva mer kärlek och respekt.


De verktyg som jag har i mina händer och som jag gärna delar med mig av till andra hämtas direkt ifrån livet och min egen kunskapsbank, men också genom gedigna utbildningar:


Blivande Sacred Birth Worker
Pågående utbildning i örtterapi

Hormonrådgivare
Hormonyogalärare- medicinsk yoga för hormonell balans

Hukbadsrådgivare

KBT & ACT coaching
Usui Reiki healing steg 1 och 2

Shamansk healing, 2 årig utbildning på Gaia Life Kursgård
Kurs i permakultur
Kurser inom naturunderstödd rehabilitering


Helande utgår utifrån den unika personens självläkande förmåga. Alltså har var och en möjlighet att bära sin kraft och styrka till att skapa en bättre värld, inuti och runt omkring. Men ibland behöver vi ha en stödjande hand och någon som hjälper oss att hitta nya verktyg att använda vid svåra stunder. Det är den personen jag strävar efter att vara i mitt energiarbete.

 

Varmt välkommen till Veias Naturkraft

 

//Veia