Mjuk omfamning session

Mjuk omfamning
en stund av avkoppling & omtanke


En unik session för dig som har behov av avslappning och stillhet. En stund av att landa i din kropp genom andning, medveten närvaro, stilla yogapositioner och mjuk beröring. Sessionens innehåll skapas utifrån dina behov.


Under sessionen får du ligga och/eller sitta på mjuk ullmatta i sköna yogapositioner och bli guidad in i djup avslappning genom andning och meditation. Utifrån dina behov kan du få ta del av avkopplande reikihealing, välgörande eteriska oljor, varsam beröring och värmande vetekuddar.
Detta är en stund för dig där du och dina behov är i fokus. Det spelas avkopplande musik och efteråt kan du landa i rummet eller i trädgården för en egen stund av reflektion med en kopp värmande thé.


Reiki är en healingmetod som aktiverar själens och kroppens självläkande system. Ordet reiki betyder livskraft och speglar den rena energi som aktiveras under behandlingen. Reiki är en effektiv behandlingsform vid bland annat stress, fysisk och mentala blockeringar, smärta, ångest och depression. Healingen ger chans till att frigöra blockeringar på mental och fysisk nivå utifrån individens behov.


Du kan välja till en kopp varm ceremoniell cacaodryck som du får dricka i början av sessionen som stödjer dig att landa mjukt och varsamt i din kropp. Ceremoniell cacao har används i urminnes tider som hjärtmedicin. Den sägs öppna ditt hjärta för omtanke och kärlek. Den är värmande och ökar cirkulationen i kroppen, och  innehåller dessutom över 2000 goda aktiva ämnen för kroppen.