Sacred Birth Sessions

Sacred Birth Sessions


Helande sessioner och ceremonier för dig som väntar eller fött barn


Att bli moder är en stor initiering och bör ges utrymme att växa in i med kärlek och respekt. Din rätt som gravid kvinna är att ägna stor tid åt att förbereda dig fysiskt och mentalt för att landa i den omställning som sker och den fantastiska kropp du har som bär och när ditt barn.


Därför har jag utformat sessioner för dig inför, under och efter graviditet som erbjuder dig utrymme att växa in i moderskapet, dig som kvinna och knyta ann till barnet där vi förenar kropp och själ.


I mina lokaler kan du landa i en skön miljö innan eller efteråt och ge dig utrymme och vila, men det går även bra att arbeta på distans via zoom.


Efter en kostnadsfri rådgivning skräddarsyr jag sessionerna för dina unika behov och var du befinner dig. Är det första gången du vill komma till mig? Boka ett kostnadsfritt Discovery Call för att vi kan skapa ditt unika innehåll.


Jag erbjuder flera av följande verktyg för dig:
- Andning
- Helande samtal med eventuellt coachande inslag
- Embodiment movement- intuitiv rörelse för att stärka din intuition, rörlighet och balansering av ditt inre vatten
- Ceremoni inför ditt barns ankomst och vid post partum
- Reiki healing
- Taktil beröring & avslappning
- Hukbad - en stödjande metod för kvinnan inför/under/efter förlossning såväl fysiskt som mentalt. Erbjuds efter v. 38 för dig som vill och kan hukbada beroende på din hälsostatus.
- Örtmedicin för den gravida kvinnan


Prislista:

90 min 950 kr

3 ggr 10 % rabatt, 5 ggr: få sista sessionen kostnadsfri