Medicinkvinnans årsvandring

Att hämta hem sin medicin och sin kraft som kvinna. Äga sina förmågor och vandra stolt ut i världen.

Att mötas i ceremoni för att hela och hedra livet och döden, vandra i cykler på Moder Jord.


I cirkeln möts vi utan dömande, där kärlek och glädje får lyfta varann. Vi möts i ömhet och acceptans, och öppnar upp våra hjärtan och får kontakt med våra livmödrar så vi får en klar kanal att verka utifrån.


Att vandra Medicinkvinnans Årsvandring start augusti 24 innebär en helande prästinneresa där du blir guidad i att vandra shamanska medicinhjulet och praktisera den nordiska årshjulet. Genom fyra helger och helig hempraktik blir du hållen under ett helt år och tillsammans skapar vi ett tryggt systraskap.

Vi ser bortom de illusioner som vi bär för att nå våra drömmar och visioner där du hämtar hem och äger din medicin.

Du får konkreta och kraftfulla verktyg i att vandra genom livet med tillit på ditt egna vis, utan normer och lagar. Vi arbetar utifrån de heliga riktningar som stödjer oss att leva i harmoni och balans med visionen som kan kallas Edens Lustgård, Det Lemuriska Hjärtat och den gamla gudomliga feminina visdomen. Allt är ett och ur den helheten väver vi.

 

Genom shamanska och traditionsbundna principer får du kunskap om den cyklisk resan med Moder Jord, högtider, cerenomier och den cirkulära rytmen. Du får hämta hem kunskap om ört och plantmedicinen, kraftföremålens verkan och hur du kan omvandla dina skuggor till ren medicin.

 

 

Praktiskt upplägg

Årsvandringen består av fyra träffar under ett år, varav två träffar är under lördag till söndag eftermiddag, och de övriga två är under en helg där vi ses fysiskt under lördagen och digitalt på söndagen via zoom. Dessutom hålls ytterligare två digitala träffar via zoom. Emellan träffarna praktiserar du på hemmaplan med kraftfull hempraktik som du får tilldelat.
Under året du vandrar ingår dessutom detalagande i de digitala cirklarna av Modercirkeln- en cirkelby för kvinnor. Totalt 8 träffar. Läs mer om dem här.

 

Förkunskaper
Du är varmt välkommen precis som du är. Inga kunskaper krävs, men jag önskar att du kommer med en nyfikenhet och öppet hjärta inför att möta dig själv och andra kvinnor med respekt.

Begränsat antal platser.Innehåll:

  • Shamansk helande praktik & ceremoniarbete såsom medicinhjulets filosofi, trumresor, ceremoniarbete, ritualer, skuggarbete, beskydd, rening och rensning i ditt system av lågfrekvent energi, shapeshifting, soul retrieval, skapa heligt space, att samskapa med naturen mm
  • Ört & plantmedicin i ceremoni
  • Kraftverktyg och skapande med dessa
  • Healingarbete i samskapande med Moder Jord och hennes ljus (baserat på kunskap om och kanalisering av Det Lemuriska Ljuset)
  • Healingarbete i samskapande med den feminina kraften, kundalini
  • Magin och konsten att vandra och skapa i skönhet
  • 8 digitala Modercirklar
  • Systraskap
  • Sharings

Om Veia Kindstedt
Mitt namn är Veia och är praktiserande shaman, vandrande prästinna och invigd i Hels myserium- det cykliska flödets visdom.
Jag kallar mig för cyklisk livsstilscoach och stödjer kvinnor i att finna sin unika väg tillbaka till sitt ursprung. Genom andlig praktik och en tvåårig utbildning i shamansk healing, såväl som utbildningar i hormonlära, hormonyoga och KBT & ACT coaching öppnar jag upp en bro till att förkroppsliga själens essens och dess syfte här på gjorden.
Min intuition med detta årsprogram är att erbjuda ett tryggt utrymme för dig att vandra din väg genom det cykliska flödet med stöd och gemenskap av mig och andra kvinnor. Det är en väg som jag själv har dedikerat mig, där jag hämtat hem min inre kunskap och intuition som kvinna.
Att hålla om, utforska med nyfikenhet och se varje människa utifrån hennes unika jag är för mig viktigt i rollen som cirkelledare och ljusarbetare. Jag fascineras av människans mörker och ljus och älskar den magi som sker i var och en då vi vågar bryta igenom stagnation och tung energi, och börjar ge oss själva mer kärlek och respekt.Boende & mat under träffarna
Under första och sista träffen ingår det sovplats i delat/eget sovrum eller tältplats i trädgården. Sovplatser inomhus bokas vid din anmälan och är först till kvarn som gäller. Om du önskar sova över en extra natt finns det möjlighet till det för en symbolisk kostnad.
Under samtliga träffar ingår lunch, thé och frukt. Under de två träffarna med övernattning ingår förutom ovanstående även frukost och middag lördag kväll. Maten kommer vara vegetarisk. Eventuella allergier eller specialkost meddelas vid din anmälan.

Plats: Veias Naturkraft. Rackeby Storegården 4. 53198 Lidköping.
Datum & tider


2024
Helg 1, fysisk träff: 24-25/8
Lördag kl 9.45 - söndag kl 17.00


Helg 2, fysiskt och digital träff: 9-10/11
Lördag kl 10.00-18.00 (fysisk träff)
Söndag kl 11.00-18.00 (digital träff)

 

Digital träff: 12/1
Söndag kl 17.00-20.00


2025
Helg 3, fysisk och digital träff: 22-23/2
Lördag kl 10.00-18.00 (fysisk träff)
Söndag kl 11.00-18.00 (digital träff)


Digital träff: 13/4
Söndag kl 17.00-20.00


Helg 4, fysisk träff: 31/5-1/6
Lördag kl 9.45 -Söndag kl 17.00


Datum och tider för den digitala Modercirkeln

Tisdagar kl 18.30-20.00, samt hukbadsritual kl 20.20-21.15 ingår

2024: 10/9, 15/10, 12/11, 17/12
2025: 21/1, 18/2, 18/3, 22/5


Kostnad
13.333 kr (exklusive moms för företag). Inkluderar 1000 kr anmälningsavgift.
I priset ingår samtliga måltider såsom beskrivet ovan. Först till kvarn för de fyra bäddar som finns i stugan. Resterande deltagare erbjuds övernattning i glampingtält.
Önskar du övernatta extra nätter kostar detta 350 kr/natt. Då ingår enklare frukost. Plats för upp till fyra personer.

Som erbjudande får du 15% på hormonyoga, samt behandlingar, konsultation och coaching hos Veias Naturkraft under året du vandrar denna cirkeln.
Bokningsregler

-Anmälan bokning@veias.se eller telefon 073-055 97 55. Du reserverar din plats genom att betala in anmälningsavgiften på 1000 kr efter att du fått ett bekräftelsemail med betalningsinformation, samt faktura. Först att du betalat in är din plats reserverad. Övrig kostnad kan betalas vid din anmälan eller delbetalas upp till fyra ggr under årets gång. Meddela önskemål om delbetalning så ger jag en avbetalningsplan.
-Avbokning som sker 30 dagar innan cirkelns start betalas kostnaden tillbaka. Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka.
Avbokning inom 29 dagar innan start betalas inte kostnaden tillbaka såvida du inte har ett läkarintyg.
-Avhopp vid delbetalning: Vid avhopp skickas en slutfaktura på resterande träffar till dig på ett betalningsvillkor på 30 dagar.

- Om årsvandringen behöver ställas in av kursledare betalas självklart hela summan tillbaka omedelbart eller den summan som återstår av cirkelns gång.
- Om kursledare blir sjuk och ej kan hålla i en träff flyttas denna träff till ett annat datum då majoriteten av deltagarna kan delta. Övriga får återkoppling.

 

Varmt välkommen att kliva in i cirkel, syster!

/Veia