Medicinkvinnans årsvandring

Välkommen du kvinna att vandra denna kärleksfulla vägen sida vid sida med likasinnade i en trygg och helande cirkel. Under ett år får du möjlighet att läka och landa i dig själv utifrån din kvinnliga essens. I en trygg sfär för att möta dig själv med mer kärlek och respekt, njutning till din kropp och dig som kvinna. Fokus ligger i att öppna upp för ditt feminina kraftcenter där din kreativitet, livskraft och visdom bor, samt återknyta din kontakt med Moder Jord och hennes cykliska rytm, och det lemuriska ljuset.


Detta är en årsvandring för dig som har behov av att hitta hem, landa djupare i din själsliga essens och din kvinnlighet. Denna årsvandring gör det möjligt för dig att öppna upp kanalen med dina guider och hjälpare, känna trygghet i alla dina feminina nyanser och hämta hem din intuition och din inre visdom.Under hela resan möts vi i systraskap och praktiserar ett tryggt space inför oss själva, likaväl inför varann, vilket i sig är oerhört helande att vara med om som kvinna.

 

Genom shamanska principer, vetenskaplig kunskap och yogans filosofi vävs vetande och intuition samman och du får lov att utforska din unika väg genom livets rytm. Du kommer få kunskap om kvinnans biologi utifrån vetenskaplig grund, samt ett esoteriskt perspektiv till din cykliska natur som kvinna. Genom energiarbete får du utforska samskapandet med Kundalinis helande vibrationer och visdom inom dig. Den feminina gudomliga essensen. Praktiskt upplägg

Årsvandringen består av fyra träffar under ett år, varav två träffar är under två dagar och de övriga två är under en helg där vi ses fysiskt under lördagen och digitalt på söndagen via zoom. Emellan träffarna praktiserar du på hemmaplan genom konkreta övningar, och vi möts ett par gånger till digitalt för att dela och stötta varandra.

 

Förkunskaper
Du är varmt välkommen precis som du är. Inga kunskaper krävs, men jag önskar att du kommer med en nyfikenhet och öppet hjärta inför att möta dig själv och andra kvinnor med respekt.

Begränsat antal platser.Cirkelns innehåll:

  • Kvinnans biologi och hormonella faser
  • Kvinnans inre gudomliga arketyper
  • Kraftverktyg och skapande med dessa
  • Shamansk helande praktik & ceremoniarbete såsom medicinhjulets filosofi, trumresor, ceremoniarbete, ritualer, skuggarbete, beskydd, rening och rensning i ditt system av lågfrekvent energi, shapeshifting, soul retrieval, skapa heligt space, att samskapa med naturen mm.
  • Ört & plantmedicin i ceremoni
  • Healingarbete i samskapande med den feminina gudomliga essensen Kundalini
  • Embodied movement and breathwork- rörelse och andningsövningar som stödjer ditt system och kontakten med din livskraft
  • Att skapa skönhet i flöde med ditt feminina jag
  • SharingsOm Veia Kindstedt
Mitt namn är Veia och är praktiserande shaman, vandrande prästinna och invigd i Hels myserium- det cykliska flödets visdom.
Jag kallar mig för cyklisk livsstilscoach och stödjer kvinnor i att finna sin unika väg tillbaka till sitt ursprung. Genom andlig praktik och en tvåårig utbildning i shamansk healing, såväl som utbildningar i hormonlära, hormonyoga och KBT & ACT coaching öppnar jag upp en bro emellan det fysiska och själsliga.
Min intuition med detta årsprogram är att erbjuda ett tryggt utrymme för dig att vandra din väg genom det cykliska flödet med stöd och gemenskap av mig och andra kvinnor. Det är en väg som jag själv har dedikerat mig, där jag hämtat hem min inre kunskap och intuition som kvinna.
Att hålla om, utforska med nyfikenhet och se varje människa utifrån hennes unika jag är för mig viktigt i rollen som cirkelledare och ljusarbetare. Jag fascineras av människans mörker och ljus och älskar den magi som sker i var och en då vi vågar bryta igenom stagnation och tung energi, och börjar ge oss själva mer kärlek och respekt.Boende & mat under träffarna
Under första och sista träffen ingår det sängplats i delat/eget sovrum eller tältplats i trädgården. Sängplatser inomhus bokas vid din anmälan och är först till kvarn som gäller. Om du önskar sova över en extra natt finns det möjlighet till det för en symbolisk kostnad.
Under samtliga träffar ingår lunch, thé och frukt. Under de två träffarna med övernattning ingår förutom ovanstående även frukost och middag. Maten kommer vara vegetarisk. Eventuella allergier eller specialkost meddelas vid din anmälan.

Plats: Veias Naturkraft. Rackeby Storegården 4. 53198 Lidköping.


Datum & tider
2023
Helg 1, fysisk träff: 12-13/8 - 23
Lördag kl 10.00 - söndag kl 16.00


Helg 2, fysiskt och digital träff: 11-12/11 - 23
Lördag kl 10.00-18.00 (fysisk träff)
Söndag kl 11.00-18.00 (digital träff)

 

Digital träff: 14/1 – 24. Söndag kl 17.00-18.30


2024
Helg 3, fysisk och digital träff:  17-18/2 - 24
Lördag kl 10.00-18.00 (fysisk träff)
Söndag kl 11.00-18.00 (digital träff)


Digital träff: 14/4. Söndag kl 17.00-18.30


Helg 4: 8-9/6 - 24
Lördag kl 10.00 -Söndag kl 16.00


Kostnad
9995 kr (exklusive moms för företag). Inkluderar 1000 kr anmälningsavgift.
I priset ingår samtliga måltider två av fyra träffar, samt lunch, thé och frukt övriga två fysiska träffarna. Först till kvarn för de fyra bäddar som finns i stugan. Resterande deltagare erbjuds övernattning i tält eller i ladan.
Önskar du övernatta extra nätter kostar detta 350 kr/natt. Då ingår sängkläder och enklare frukost. Plats för upp till fyra personer.

Som erbjudande får du 15% på hormonyoga, samt behandlingar, konsultation och coaching hos Veias Naturkraft under året du vandrar denna cirkeln.Bokningsregler

-Anmälan bokning@veias.se eller telefon 073-055 97 55. Du reserverar din plats genom att betala in anmälningsavgiften på 1000 kr efter att du fått ett bekräftelsemail med betalningsinformation, samt faktura. Först att du betalat in är din plats reserverad. Övrig kostnad kan betalas vid din anmälan eller delbetalas upp till fyra ggr under årets gång. Meddela önskemål om delbetalning så ger jag en avbetalningsplan.
-Avbokning som sker 30 dagar innan cirkelns start betalas kostnaden tillbaka. Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka.
Avbokning inom 29 dagar innan start betalas inte kostnaden tillbaka såvida du inte har ett läkarintyg.
-Avhopp vid delbetalning: Vid avhopp skickas en slutfaktura på resterande träffar till dig på ett betalningsvillkor på 30 dagar.

- Om årsvandringen behöver ställas in av kursledare betalas självklart hela summan tillbaka omedelbart eller den summan som återstår av cirkelns gång.
- Om kursledare blir sjuk och ej kan hålla i en träff flyttas denna träff till ett annat datum då majoriteten av deltagarna kan delta. Övriga får återkoppling.

 

Jag ser fram emot att möta dig vars hjärta och livmoder längtar efter en resa in i ditt egna feminina mysterium!


/Veia