Cyklisk kvinnocirkel


Välkommen du kvinna till en vårdande och transformerande cirkel i systraskap. Under fyra tillfällen får du möjlighet att utforska din inre cykel i samhörighet till fyra av naturens principer under fyra månader. Här får du möjlighet att landa i en trygg sfär för att bryta igenom och möta dig själv med mer kärlek och respekt, njutning till din kropp och dig som kvinna.

Genom bland annat meditation, ceremoni, shamansk själsdans och hukbad får du lära känna hur naturens cykel kan komma närmare dig i ditt liv och hur du kan känna att du är medskaparen i alla faser.
Vi kommer praktisera shamanska metoder för att släppa på lager av stagnation, blockeringar och generationsband. För att likaväl fördjupa din kontakt med ditt feminina kraftcenter där din kreativitet, livskraft och visdom bor.
Örtmagin och växtriket kommer vara nära oss på olika vis såsom genom cacaoceremoni, färska och torkade örter samt eteriska oljor.


Cirkelns innehåll:
- Lära känna de fyra elementen
- Lära känna de fyra årstiderna
- Lära känna de fyra faserna i din cykel
- Lära känna medicinhjulet
- Ett utforskande hur ovanstående principer upplevs i dig och hur du kan integrera med dessa i ditt liv
- Sharings
- Sinnlig meditation
- Shamansk själsdans
- Cacaoceremoni
- Lära känna metoden hukbad
- Hukbada under ceremoni
- Naturkontakt
- Att skapa skönhet i flöde med ditt feminina jag

Thé och frukt ingår i samtliga tillfällen


Om cirkelledaren Tina Kindstedt
Jag brukar beskriva mig själv som att jag genom olika alternativa och spirituella metoder har gått ifrån en osäker rädd flicka med låg självkänsla och självdestruktiva beteenden, till en kvinna som strävar efter att hålla om mig själv med värme och sträva efter balans och medvetenhet i varje steg jag tar för att verka i mitt ljus.
Jag brinner för att inspirera och sprida den medicin som kommit i min väg som bland annat bygger på shamanska principer, kvinnovård och naturkontakt. Att se, höra och känna sin kropps och själs behov är något jag förespråkar såväl att fördjupa kontakten till vår feminina kraft, vilken behövs för att kunna skapa balans i stort.
Att hålla om, utforska med nyfikenhet och se varje människa utifrån hens mörker och ljus är för mig viktigt i rollen som cirkelledare och healer. Jag farcineras av människans mörker och ljus och älskar den magi som sker i var och en då vi vågar bryta igenom stagnation och tung energi, och börjar ge oss själva mer kärlek och respekt. Jag ser med värme fram emot denna cirkel och att lära känna dig som har en längtan tillbaka till ditt ursprung.


-Plats: Veias Naturkraft. Rackeby Storegården 4. 53198 Lidköping.
-Datum: Söndagar, 1 ggn/månad i fyra månader (29/8, 26/9, 24/10, 21/11).
-Tid: 13.00-17.00
-Kostnad: 2950 kr.

Bokningsregler
-Anmälan sker till bokning@veias.se eller via telefon 073-055 97 55. Du reserverad din plats genom att betala in hela summan efter att du fått ett bekräftelsemail med betalningsinformation. Först att du betalat in är din plats reserverad.
-Avbokning som sker 3 veckor innan cirkelns start betalas hela summan tillbaka. Avbokning inom 3 veckor betalas inte kostnaden tillbaka.
-Vid frånvaro på grund av sjukdom vid enstaka tillfälle erbjuds plats för just det tillfället via en likvärdig webbaserad kurs.
- Om cirkeln behöver ställas in betalas självklart hela summan tillbaks omedelbart eller den summan som återstår av cirkelns gång.

Varmt välkommen precis som du är!