Cyklisk livsstil

Cyklisk livsstil

Coaching i cyklisk livsstil - tillbaka till din kvinnliga rytm

Är du redo att börja leva mer i linje med din biologiska rytm och ge dig själv den egenkärleken du förtjänar?
Att börja leva cyklisk utifrån din menscykel och dina olika faser ger ditt liv en meningsfullhet. Du blir mer medveten om dig själv, dina drömmar och dina behov, samt ger din kropp den förutsättning den behöver för självläkning och balans.

Oavsett om du har mens eller inte strävar din kropp efter denna cykliska rytm, vilket gör att alla kvinnor oavsett ålder kan välja en cyklisk livsstil. Dessutom anser jag att vi bör återknyta kontakten med naturen, vars cykliska gång samskapar med vår inre cykel.


Den här coachingpaketet passar dig med utmattningssymtom, är högkänslig, har återkommande negativa tankemönster eller beteendemönster, är stresskänslig, har låg självkänsla, har svårt att verka i din kvinnlighet eller kanske  önskar sluta med p-piller. Du kanske har hormonella obalanser, pms, oregelbunden menscykel osv.


Jag stödjer dig utifrån ett coachingpaket som är unikt skapat för att integrera fullt ut med din cykel (måncykel/menstruationscykel/hormonella cykel). 

Jag coachar utifrån ett holistiskt perspektiv, KBT OCH ACT, samt anknytningsteorin.
Dina samtal kan du boka digitalt via zoom eller i mina lokaler i Rackeby, strax utanför Lidköping.


Jag erbjuder 15 minuter konstnadsfri rådgivning via telefon för dig som vill veta mer och lära känna mig innan du bestämmer dig.


Prislista:
1 ggn 60 min 850 kr

3 ggr 60 min per gång 2400 kr

5 ggr 60 min per gång 3750 kr


Jag erbjuder 10% på samtliga healingbehandlingar vid bokning av minst 3 samtal.

För att få mer information och boka dina samtal var vänlig maila bokning@veias.se