Konsultation i kvinnohälsa

Konsultation i Kvinnohälsa


Jag erbjuda dig värdefull kunskap om din kvinnokropp och dess hormonsystem, samt håller konsultationer utifrån ett holistiskt perspektiv där du får individanpassade verktyg som stödjer dig att må bättre mentalt och fysiskt som kvinna.Jag är utbildad Hormonrådgivare, Vaginal Steaming Terapeut (terapeut i hukbadsmetoden), samt hormonyogalärare. Jag har en bred kunskap i kvinnohälsa och har konsultetar kvinnor i över två år. 
Min egna erfarenhet av att ha hormonella obalanser ger mig en förståelse över det problematik som uppstår för många kvinnor, samt den okunskap som idag finns inom vården.


Jag kan erbjuda kunskap i:
- kost och motion
- sömn
- kvinnokroppens biologi
- hur du kan minska eller bli av med av pms
- hur du kan minska eller bli av med av klimakteriebesvär- med eller utan hormonterapi
- hur du kan minska eller bli av med menssmärtor
- hur du kan öka din fertilitet
- mental hälsa genom KBT & ACT coaching och yogaPga av att jag inte är någon läkare kommer jag inte kunna ställa diagnos, men jag kommer kunna utbilda dig i att förstå hur din kropps hormonsystem fungerar och vägleda dig i de byggstenar som behövs för att skapa balans som helhet i din kvinnokropp. Undrar du om jag är den som kan hjälpa dig utifrån den situation och hormonella status du är i idag? Tveka inte att höra av dig! Jag erbjuder 15 minuters kostnadsfri rådgivning på telefon. 


Prislista:
60 min rådgivning 850 kr (15 min återkoppling via telefon eller mail ingår)
3 samtal á 60 min 2400 kr (2 x 15 min återkoppling via telefon eller mail ingår)