Shamansk healing

Shamansk healing


Under en session med shamansk healing arbetar vi aktivt tillsammans med andevärlden och Moder Jords helande element och essens för att exempelvis bryta destruktiva mönster, bearbeta trauman eller hämta hem delar av dig som gått förlorade. Vi arbetar med att frigöra energiblockeringar och att upptäcka vår sanna inre styrka och riktning. 


Shamansk healing finns till för dig som är redo att arbeta aktivt med att släppa tungt bagage för att ge utrymme åt ett rikare liv, i total närvaro och kontakt med hela dig. Som guide och stöttepelare finns jag för dig med min medicinväska av olika verktyg som du får möjlighet att ta del av utifrån dina behov.


Denna behandling kommer ge dig verktyg till att själv kunna skapa nya kärleksfulla och positiva rutiner i ditt liv, vilket leder till ökad självmedvetenhet och läkning.


Med hjälp av shamansk healing har jag gått från att vara en person som inte kunnat hantera mina egna känslor, till att kunna möta mina känslor fullt ut och ansvara för vilka jag vill behålla i mig och vilka som jag behöver transformera för att må bra.


Jag har även med hjälp av shamansk healing lärt mig sund gränssättning, att älska mig själv och få en djupare förståelse för livet och naturens skiftningar som grundar sig i filosofin om död och pånyttfödelse. Listan är oerhört lång över allt som jag fått tillgång till genom denna healing.


Enligt mig och min egen erfarenhet behöver shamansk healing upplevas för att varje individ ska kunna förstå innebörden av dess effekt.

 

Hur går det till?
Sessionen öppnas upp genom ett samtal, följt av behandling på bänk.


Genom min guidning reser du in i ditt inre och låter ditt undermedvetna visa vad just du är redo att arbeta med här och nu. Vi arbetar tillsammans med andevärlden och vår intuition, det meditativa tillståndet, kraftverktyg, vibrationer/ljud och andning.


Sessionen avslutas med ett så kallat ljusbad där du får landa och fylla på med ny lättare energi.

 

Shamanen arbetar utifrån flera dimensioners konstformer. Hen kan resa genom tiden, kanalisera universums klara, rena energi och Moder Jords råa urkraft. Hen har förmåga att tillkalla hjälpare från andevärlden och naturen och utbyta gåvor med dessa energivarelser.

 

Shamanen står i tjänst inför Den Högre Viljan/ Universum.