Wombhealing med hukbad

Wombhealing med hukbad


Välkommen du kvinna som önskar fördjupa din kontakt med självkärleken till dig själv genom hukbadets kärleksfulla och mjuka helande förmåga.


Du kanske har behov av att stärka din självkänsla och kärlek till dig själv? Eller du kanske har svårt att stå i din kraft fullt ut, eller har svårt att närma dig din sexuella energi och njutning?

Kombinationen av healing och hukbad ger dig möjlighet att släppa svåra fysiska och mentala barriärer som hindrar dig från att stå i din fulla kraft.
De varma ångorna ifrån varmt vatten hjälper dig att slappna av och öppna upp inför dig själv och energiarbetet. Detta ger en mycket avslappnad känsla i hela bäckenet och kan hjälpa dig som är väldigt stel eller har blockeringar. Genom ångorna når du in till ditt djupaste center- din womb. Ett energicenter som är placerad i din livmoder.

Hukbad är en effektiv metod vid stress såväl som obalanser i livmodern och underlivet. Vid hukbad används örter för specifika behov såväl för underlivets välmående som för sinnet. Med hjälp av rätt örter kan fysiska obalanser förebyggas, mildras eller försvinna. Hukbad renar ditt underliv men är till skillnad från tvål, salver och andra preparat, en mild, skonsam och naturlig metod, vilket även skapar en känsla av renlighet och fräschet i underlivet.
Hukbad stimulera till ökad sexlust och är en oerhört fin metod att ta till för att skapa mer kärleksfull njutning i ditt liv.

Genom reiki eller shamanskhealing processar vi tillsammans det du behöver släppa och hämta hem ännu mer av i dig. Detta kan vara trauman och blockeringar placerade i din livmoder och i dina chakran, som hindrar dig att verka i din fulla potential som kvinna och människa. Kanske du behöver välkomna och acceptera delar av dig du stött bort hela livet, men som bär på skatter du aldrig kunde ana.
Denna behandling kommer ge dig verktyg till att själv kunna skapa nya kärleksfulla och positiva rutiner i ditt liv, vilket leder till ökad självmedvetenhet och läkning.

Oavsett om du har en fysisk livmoder eller ej så finns denna energiplats inom dig. Därför passar denna behandlingsform både kvinnor med eller utan fysisk livmoder.


Såhär går det till...
Första delen av behandlingen består av ett samtal för att förstå din bakgrund och dina behov. Detta följs av att du får bekanta dig med hukbadets praktiska moment.
När du känner dig redo för energiarbetet får du sitta utan kläder på underkroppen över ett ångbad med örter. Du har filtar runt omkring din underkropp som skapar en slutenhet där ångorna och örterna får arbeta. Du får landa i dig själv och din kropp genom en jordande och centrerande meditation som följs av healingarbetet. Du får hukbada i cirka 10 minuter, därefter får du ligga på bänken med filtar runt dig där healingarbetet fortsätter. Hela tiden stödjer och guidar jag dig utifrån det du behöver just i stunden, och hjälper dig att komma igenom och vidare i din process.
Under sessionen används ofta eteriska oljor och kraftverktyg som stöd för just dina unika behov.


Att tänka på…
-Du ska inte hukbada under din blödning och bör därför inte boka en session under dessa dagar.

-Du ska inte hukbada när du är gravid. Om du nyligen fött barn meddela detta i din bokning.
-Om du vill bli gravid ska du inte hukbada emellan ägglossning och fram till mensdag nummer ett.

-Om du har några allergier för vissa örter är detta bra att meddela vid bokning.

-En längre tröja/ tunika/ klänning kan vara till fördel att ha på dig då detta ger en mer ombonad känsla. Över lag rekommenderar jag att du kan ha på dig bekväma kläder.

 

Vi kommer inte att arbeta med att behandla fysiska åkommor under denna behandling, utan den är till för dig som har behov av stöd rent emotionellt. Örter väljs dock utifrån din fysiska status.

Jag vill betona vikten av att alltid rådfråga en läkare eller gynekolog angående dina besvär och sjukdomar.
Jag vill också understryka att kunskapen jag delar på denna hemida, i mina föreläsningar och konsultationer bygger på traditionell kinesisk örtmedicin, fallstudier gjorda på kvinnor som regelbundet utfört vaginal steaming, samt ex antal studier som gjorts på metoden. Läs dessa studier här.