Konsultationer

Konsultationer i hukbad

Privat rådgivning är för dig som har någon typ av obalans i ditt underliv och/eller livmoder och som önskar stödja kroppens egna läkningsprocess genom hukbad. En konsultation är också för dig som är gravid och önskar stöd ifrån hukbad inför, under och efter graviditet.


Jag är certifierad Vaginal Steam Faciliator, vidarutbildar mig till Peristeam Hydrotherpaeut, och finns för dig som stöd så du själv kan återupprätta balansen i ditt underliv och livmoder.

Under en privat rådgivning kartlägger vi din menscykel, vilka bekymmer du har och hur ditt leverne ser ut. Under rådgivningen fastställs vilka örter du behöver hukbada med, hukbadsschema samt hur länge du ska ånga. Vi tittar även närmare på dina behov och hur du kan stödja din kropp i dina olika faser enligt ett cykliskt tänkande.

 

Du som upplever att du inte har några bekymmer med ditt underliv eller livmoder och har en balanserad cykel (28-30 dagar) rekommenderar jag mina kvällskurser/föreläsningar för att sen komma igång på egen hand hemma. Alternativ att du bokar en hukbadsession för att få kunskap om de praktiska momenten.


 

Konsultation i hukbad med holistisk kvinnohälsa 60 min 850 kr


Privat rådgivning är för dig som har någon typ av obalans i ditt underliv och/eller livmoder och som önskar stödja kroppens egna läkningsprocess genom hukbad.


Detta ingår:
- privat rådgivning för hukbad och allmänna råd i kvinnohälsa utifrån dina behov
- en 80 min onlinekurs i hukbad där du får allt du behöver veta för att börja hukbada på egen hand
- upp till två återkopplingssamtal, ca 15 minuter, under 2-3 månader
Konsultation i hukbad & hukbadssession 90 min 1100 kr                                                                  

För dig som är ny på hukbad och söker hjälp för ett specifikt problem och vill lära dig att hukbada säkert hemma. Även för den gravida kvinnan.


Detta ingår:
- Onlinekurs i hukbad, allt du behöver veta för att komma igång säkert,
80 min som du ser när du vill

- privat rådgivning på plats
- 10 minuters hukbad, samt guidad meditation och avslappning
- 2 månaders uppföljning ingårInför, under och efter förlossning

Få privat, unikt anpassat stöd i hur du hukbadar för att stödja dig och din kropp på ett naturligt och säkert vis inför, under och efter din förlossning.


Detta ingår:
- privat rådgivning
- introduktion om hukbad*
- två ytterligare tider för uppföljning där vi sätter datum utifrån var du befinner dig och dina behov. Exempelvis en vid övergånen tid, och en vid post partum


Läs mer under fliken "För Gravida"


 

Återbesök efter 2-3 månader 30 min 450 kr

För dig som behöver ytterligare vägledning och rådgivning efter 2 månader erbjuds en kortare sittning.


Detta ingår:
- privat rådgivning via telefon


 

*Introduktion om hukbad:
En gedigen grund i hukbadsmetoden genom en 80 min lång onlinekurs. 

 

Jag vill betona vikten av att alltid rådfråga en läkare eller gynekolog angående dina besvär och sjukdomar.
Jag vill också understryka att kunskapen jag delar på denna hemida, i mina föreläsningar och konsultationer bygger på traditionell kinesisk örtmedicin,  fallstudier gjorda på kvinnor som regelbundet utfört vaginal steaming, samt ex antal studier som gjorts på metoden. Läs dessa studier här..