Konsultationer

Konsultationer


Privat rådgivning är för dig som har någon typ av obalans i ditt underliv och/eller livmoder och som önskar stödja kroppens egna läkningsprocess genom vaginal ångning.
Jag är certifierad Vaginal Steam Faciliator och finns för dig som stöd så du själv kan återupprätta balansen i ditt underliv och livmoder.

Under en privat rådgivning kartlägger vi din menscykel, vilka bekymmer du har och hur ditt leverne ser ut. Under rådgivningen fastställs vilka örter du behöver ånga med, ångschema samt hur länge du ska ånga. Vi tittar även närmare på dina behov och hur du kan stödja din kropp i dina olika faser enligt ett cykliskt tänkande.

 

Du som upplever att du inte har några bekymmer med ditt underliv eller livmoder och har en balanserad cykel (28-30 dagar) rekommenderar jag mina föreläsningar för att sen komma igång på egen hand hemma. Alternativ att du bokar en ångsession för att få kunskap om de prkatiska momenten om hur du ångar säkert hemma.

 


Lång sittning 90 min 1150 kr                                                                                                                      

För dig som är ny på hukbad och söker hjälp för ett specifikt problem och kanske vill lära dig att hukbada säkert hemma.


Detta ingår:
- introduktion om hukbad*
- privat rådgivning
- 10 minuters hukbad
- 2 månaders uppföljning ingår


 

Mellanlång sittning 75 min 950 kr


För dig som redan varit med på en av mina kurser eller inte har behov av att hukbada med mig som stöd. Passar för dig som önskar introduktion och rådgivning på distans.


Detta ingår:
- privat rådgivning
- välj introduktion om hukbad* ELLER 10 minuters hukbad
- 2 månaders uppföljning ingår

 


Kort sittning 45 min 850 kr


För dig som har varit med på en av mina kurser och inte har behov av att hukbada med mig som stöd. Passar för dig som önskar rådgivning på distans.


Detta ingår:
- privat rådgivning
- 2 månaders uppföljning ingår


 

Återbesök efter 2 månader 30 min 450 kr

För dig som behöver ytterligare vägledning och rådgivning efter 2 månader erbjuds en kortare sittning.


Detta ingår:
- privat rådgivning via telefon


 

*Introduktion om hukbad:
En gedigen grund i hukbadsmetoden. Läs här.

 


Läs mer om vad hukbad kan göra för dig här.

 

Jag vill betona vikten av att alltid rådfråga en läkare eller gynekolog angående dina besvär och sjukdomar.
Jag vill också understryka att kunskapen jag delar på denna hemida, i mina föreläsningar och konsultationer bygger på traditionell kinesisk örtmedicin, över 700 fallstudier gjorda på kvinnor som regelbundet utfört vaginal steaming, samt ex antal studier som gjorts på metoden. Läs dessa studier här..