Konsultationer

Konsultationer

Privat rådgivning är för dig som har någon typ av obalans i ditt underliv och/eller livmoder och som önskar stödja kroppens egna läkningsprocess genom hukbad. En konsultation är också för dig som är gravid och önskar stöd ifrån hukbad inför, under och efter graviditet.


Jag är certifierad Vaginal Steam Faciliator, vidarutbildar mig till Peristeam Hydrotherpaeut, och finns för dig som stöd så du själv kan återupprätta balansen i ditt underliv och livmoder.

Under en privat rådgivning kartlägger vi din menscykel, vilka bekymmer du har och hur ditt leverne ser ut. Under rådgivningen fastställs vilka örter du behöver hukbada med, hukbadsschema samt hur länge du ska ånga. Vi tittar även närmare på dina behov och hur du kan stödja din kropp i dina olika faser enligt ett cykliskt tänkande.

 

Du som upplever att du inte har några bekymmer med ditt underliv eller livmoder och har en balanserad cykel (28-30 dagar) rekommenderar jag mina kvällskurser/föreläsningar för att sen komma igång på egen hand hemma. Alternativ att du bokar en hukbadsession för att få kunskap om de praktiska momenten.

 


Lång sittning 90 min 1150 kr                                                                                                                      

För dig som är ny på hukbad och söker hjälp för ett specifikt problem och vill lära dig att hukbada säkert hemma. Även för den gravida kvinnan.


Detta ingår:
- introduktion i hukbad*
- privat rådgivning
- 10 minuters hukbad, samt guidad meditation och avslappning
- 2 månaders uppföljning ingår


 

Mellanlång sittning 75 min 950 kr


För dig som redan varit med på en av mina kurser eller inte har behov av att hukbada med mig som stöd. Passar för dig som önskar introduktion och rådgivning på distans. Även för den gravida kvinnan.


Detta ingår:
- privat rådgivning
- välj introduktion om hukbad* ELLER 10 minuters hukbad
- 2 månaders uppföljning ingår

 


Kort sittning 45 min 850 kr


För dig som har varit med på en av mina kurser och inte har behov av att hukbada med mig som stöd. Passar för dig som önskar rådgivning på distans. För gravida rekommenderas mellanlång till lång sittning.


Detta ingår:
- privat rådgivning
- 2 månaders uppföljning ingår


 

Återbesök efter 2 månader 30 min 450 kr

För dig som behöver ytterligare vägledning och rådgivning efter 2 månader erbjuds en kortare sittning.


Detta ingår:
- privat rådgivning via telefon


 

*Introduktion om hukbad:
En gedigen grund i hukbadsmetoden. Läs här.

 


Läs mer om vad hukbad kan göra för dig här.

 

Jag vill betona vikten av att alltid rådfråga en läkare eller gynekolog angående dina besvär och sjukdomar.
Jag vill också understryka att kunskapen jag delar på denna hemida, i mina föreläsningar och konsultationer bygger på traditionell kinesisk örtmedicin,  fallstudier gjorda på kvinnor som regelbundet utfört vaginal steaming, samt ex antal studier som gjorts på metoden. Läs dessa studier här..