Doulauppdrag

Doulauppdrag


Söker du/ni en stödperson som kan verka som er doula, förlossningsadvokat och rådgivare inför, under och efter din förlossning. 

Med hjälp av förlossningsförberedande metoder och kunskap kring kroppens förmåga att föda, kan de rätta förutsättningarna ges för en lyckad resa genom den stora portal du/ni närmar er.


Under våren utbildar jag mig till Sacred Birth Worker och kommer att börja ta uppdrag som doula hela vägen under den stora resan.


Jag värnar om att stärka kvinnan och eventuellt partnern i att tro på det friska födandet där det finns alla möjligheter till en lyckad, berörande och magisk förlossning och tid där omkring.
I mitt möte med gravida kvinnor och deras anhöriga bejakas hennes behov, önskemål och intention.

För mig är det även viktigt att de gravida och par som arbetar med mig får den kunskap de behöver för att känna sig trygga i att föda på deras villkor.


Jag har under tio år arbetar med kvinnor, traumabearbetning och att stödja kvinnor genom transformerande processer där jag ser storheten i varje litet andetag som för processen framåt.Jag beräknar att påbörja detta vackra arbete och ta emot par och dig som är gravid från höst 2024.
Redan nu kan du få mitt stöd via mina två tjänster:


- Förlossningsförberedande & post partum med hukbad/örtterapi
- Sacred Birth Sessions
Varmt välkommen att boka ett samtal redan nu där jag berättar mer och där ni får berätta om era behov.