Den fria kvinnans väg- årsvandring


Den Fria Kvinnans Väg


Tiden är nu då den feminina kraften frigörs för att åter igen skapa balans inom den enskilda individen såsom i stort.

Under ett magiskt år för du tiden att landa och hämta hem din kraft, visdom och kärlek till dig själv som kvinna.Jag bjuder in dig som vill ta klivet in eller fördjupa dig i ditt heliga tempel, din livmoderkraft, för att finna de delar av din kvinnlighet som gått förlorat, din röst, dina gränser, din självkärlek, mod och kraft. Du får praktisera din inre rytm i ebb och flod, vandra med månen och Moder Jords rymt, som tillsammans med din egna rytm skapar en helhet och en känsla av att vara en del av alltet.


Det är en självklarhet att alla kvinnor ska känna sig trygga i sina kroppar, känna kroppens signaler och kunna tillgodose sina behov oavsett om vi tillgodoser dem själva eller ber någon om stöd. Detta praktiseras med respekt och acceptans till hela din natur.
Under hela cirkeln runt är du hållen och respekterad såsom du är. Du gör dina egna val och deltar i de aktiviteter som erbjuds på det sätt som känns tryggt och bra för dig.


Vi kommer vandra nära jorden, men reser även upp mot himlen för att hämta hem vårt ljus och bli ett med kosmos för att ta del av den stora orgasmen och existensen. Kunskapen är främst grundat i det shamanska synsättet, men är även hämtad ifrån alla riktningar såsom väst- och östlänsk medicin, begrepp och praktik från psykologin, yogans och den tantriska filosofin.

Feminin cyklisk visdom


Shamansk wombhealinlg


Örtmagi


Sacred feminine embodiment & yoga practice


Ceremonier & ritualer


Hormonlära


Cyklisk livsstilscoaching & virtuellt bibliotek av hempraktik
Det är dags nu att vi kvinnor helar vår historia, hämta hem vår visdom så vi kan vandra våra liv i skönhet och frihet.
Walk our talk!