Vandra hela årsvandringen


VANDRA HELA ÅRSVANDRINGEN


När du vandrar hela vandringen förkroppsligar du din helande feminina praktik, ger dig möjlighet att släppa de sår, trauman och projektioner du bär för att frigöra din inre visdoms röst. Förutom de virtuella sessionerna ingår fysiska transformativa retreats som ger dig ytterligare en dimension djupare i din frigörelse. Vi praktiserar shamansk wombhealing, embodiment, ceremonier och helande blessings.


Vi möts under fyra helger, totalt 6 dagar, under årstidernas växlingar, på Veias gård där du kan landa i dig själv i en trygg, liten cirkel med andra kvinnor. 

 Upplev, andas och landa ännu mer i dig!


Årsvandringens innehåll

Visdomen om kvinnans cykliska natur
Shamansk filosofi kopplat till kvinnans cykliska natur
Praktik utifrån den shamanska, tantriska och yogiska filosofin
Wombhealing & wombwisdon

Helandet av din historia, det sårade systraskapet och det kollektiva feminina förtrycket
Embodiment, sacred space holding, samt själslig och fysisk självkärlek i respekt och vördnad
Samskapandet med den feminina sexuella kraften i alla hennes ansikten och alla hennes namn, såsom kundalini är ett av dem
Ceremoniarbete och dedikeringsriter för kvinnans livsportaler
Ört- och plantmedicin i ceremoni
Kvinnohälsa utifrån ett holistiskt perspektiv
Sharings & diskussionsforum

Detta ingår i att vandra hela årsvandringen


Den virtuella årsvandringen
- öppningsceremoni
- 4 st intima och helande livsända cirklar via Den Fria Kvinnans Väg
- 8 st livesända cirklar genom Modercirkeln
- 8 st livesända hukbadsritualer
- medlemskap i en intim community & systraskap
- fri tillgång till Den Fria Kvinnans onlineportal, ett virtuellt bibliotek av kunskap, meditationer, yoga, reflektionsövningar, kreativa övningar mm


Samt fyra kurshelger med fördjupad förkroppsligad praktik
helande och transformativa retreats i systraskap, och där du får möjlighet att landa
på en vilsam och helande plats för att fördjupa din feminina frigörelse. Helgerna består av en fördjupning i shamansk wombhealing, ceremonier och ritualer, sacred feminin embodiment, tantra och örtmedicin.Praktiskt upplägg

Årsvandringen består av tolv virtuella sessioner samt fyra retreats under ett år. Förutom de tolv  sessionerna får du även under förvåren/vid din anmälan en inspelad introduktion. 
Två av helgerna är under lördag till söndag, och de övriga två är under en dag per helg. Emellan träffarna praktiserar du på hemmaplan genom konkreta övningar och genom vår virtuella community.Förkunskaper
Du är varmt välkommen precis som du är. Inga kunskaper krävs, men jag önskar att du kommer med en nyfikenhet och öppet hjärta inför att möta dig själv och andra kvinnor med respekt.

Begränsat antal platser.Boende & mat under träffarna
Under första och andra helgen ingår det sovplats i delat/eget sovrum eller tältplats i trädgården. Sovplatser inomhus bokas vid din anmälan och är först till kvarn som gäller. Om du önskar sova över en extra natt finns det möjlighet till det för en symbolisk kostnad.
Under samtliga träffar ingår lunch, thé och frukt. Under de två träffarna med övernattning ingår förutom ovanstående även frukost och middag lördag kväll. Maten kommer vara vegetarisk. Eventuella allergier eller specialkost meddelas vid din anmälan.

Plats: Veias Naturkraft. Rackeby Storegården 4. 53198 Lidköping.Datum & tider 


Öppningsceremoni
Torsdag 30/5 kl 19.00-20.30


Digitala Modercirkel

Tisdagar kl 18.30-20.00, samt hukbadsritual kl 20.20-21.15 ingår

2024: 10/9, 15/10, 12/11, 17/12
2025: 21/1, 18/2, 18/3, 22/5Den fria kvinnans digitala cirklar
Tisdagar kl 18.00-20.30
2024: 25/6, 13/8, 29/10
2025: 4/2Kurshelger på plats
2024
Helg 1: 15-16 juni
Lördag kl 9.45 - söndag kl 17.30


Helg 2: 31 augusti-1 september
Lördag kl 9.45 - söndag kl 17.30


Helg 3: 23 november
Lördag kl 9.45 - 17.30


2025

Helg 4: 8 februari
Lördag kl 9.45 - 17.30Kostnad
13.333 kr (exklusive moms för företag). Inkluderar 1000 kr anmälningsavgift. Delbetalning är möjlig.
I priset ingår samtliga måltider såsom beskrivet ovan. Först till kvarn för de fyra bäddar som finns i stugan. Resterande deltagare erbjuds övernattning i glampingtält vid de helger som vi möts två dagar fysiskt.
Önskar du övernatta extra nätter kostar detta 350 kr/natt. Då ingår enklare frukost. Plats för upp till fyra personer.


Som erbjudande får du 15% på mina övriga cirklar, samt behandlingar, konsultation och coaching hos Veias Naturkraft under året du vandrar denna cirkeln.


För dig med låg inkomst

Hör av dig och beskriv din livssituation och varför du önskar vandra denna vandring så ska jag göra det jag kan för att möta dig.


Discovery Call
Boka ett samtal där jag berättar med om årsvandringen via bokning@veias.se.

 


Bokningsregler

-Anmälan bokning@veias.se eller telefon 073-055 97 55. Du reserverar din plats genom att betala in anmälningsavgiften på 1000 kr efter att du fått ett bekräftelsemail med betalningsinformation, samt faktura. Först att du betalat in är din plats reserverad. Övrig kostnad kan betalas vid din anmälan eller delbetalas upp till fyra ggr under årets gång. Meddela önskemål om delbetalning så ger jag en avbetalningsplan.
-Avbokning som sker 30 dagar innan cirkelns start betalas kostnaden för retreaten tillbaka. Anmälningsavgiften och kostnad för den virtuella årsvandringen betalas ej tillbaka.
Avbokning inom 29 dagar innan start betalas inte kostnaden tillbaka såvida du inte har ett läkarintyg.
-Avhopp vid delbetalning: Vid avhopp skickas en slutfaktura på resterande träffar till dig på ett betalningsvillkor på 30 dagar.

- Om årsvandringen behöver ställas in av kursledare betalas självklart hela summan tillbaka omedelbart eller den summan som återstår av cirkelns gång.
- Om kursledare blir sjuk och ej kan hålla i en träff flyttas denna träff till ett annat datum då majoriteten av deltagarna kan delta. Övriga får återkoppling.

 

Varmt välkommen att kliva in i cirkel, syster!

/Veia